Co se u nás právě děje

Bûche de Noël (Vánoční polínko)

Tradiční vánoční dezert, který se připravuje především ve Francii. Původní recept pochází z 19. století a nejčastěji kombinoval světlý korpus s čokoládovým krémem. V průběhu let přibylo mnoho chuťových kombinací a nespočetně způsobů, jak "poleno" nazdobit.

U nás v Cukrárně pro vás připravíme 3 druhy:

1) Kaštan, bílá čokoláda a Mandarine Napoleon Imperial.

2) Baileys, mléčná čokoláda a čtyři koření (skořice, hřebíček, muškátový oříšek a černý pepř).

3) Cherry, hořká čokoláda, mascarpone a kokos.

Cena 1.190,- Kč za kus (váha cca 2 kg), používáme francouzskou čokoládu Michel Cluizel.

Paloma, 04.12.2018

news
V případě jakýchkoliv dotazů je vám k dispozici náš tým na telefonu +420 220 188 610.