Czech Mussel Week 16. - 22. září 2024
Milujete slávky? Dopřejte si jich kolik bude libo! Navíc v režimu 1+1 ZDARMA. Máme velkou radost, že jsme opět po roce součástí festivalu Czech Mussel Week a můžeme vám zprostředkovat jak chutnají prémiové nizozemské slávky v úpravě naši šéfkuchařky Alexie Falcone a jejího týmu. Pevně věříme, že si na své přijdou jak fanoušci klasiky, tak i nových chutí.
Svá místa si rezervujte na webových stránkách https://czechmusselweek.cz/
Těšíme se na vás!
Moules à la moutarde de Dijon
Slávky s omáčkou z dijonské hořčice
***
Moules au curry et lait de coco
Slávky s kokosovým mlékem, curry a citronovou trávou
***
Moules au cidre at aux lardons
Slávky na cideru Kliment se slaninou Lardo
***
Moules à la Provençale
Slávky s tomaty concassé, šalotkou a bylinkovo-česnekovým crumblem
Paloma, 04.09.2024