Dokonalé jídlo je cesta

MICHELINSKÝ ŠÉFKUCHAŘ Nicolas Decherchi přirovnává svou práci k cestě plné poznávání nových lidí a zajímavých zákazníků, bohaté na objevování neskutečných chutí a především naplněné silnými zážitky. Jsme rádi, že jeho cesta nyní vede z francouzské riviéry právě do Průhonic. Věříme, že „dcera“ Restaurantu Paloma v Mougins si díky němu a celému týmu brzy získá stejně skvělé renomé.

Tak Bon appétit.

Jídlo a emoce v podání Alexandra Martina

Představujeme vám Alexandra Martina, šéfkuchaře Restaurantu Paloma Průhonice. Jeho motto zní: "Jídlo je součástí našich emocí, součástí nás samotných. A to je to, co musíme umět přenést na stůl našich hostů." Svou vášeň ke kulinářskému umění mohli ochutnat hosté mnoha podniků oceněných michelinskými hvězdami - zejména v restauracích "Atelier de Joël Robuchon" a "Les Ambassadeurs" v "Hotel de Crillon". Před čtyřmi lety rozšířil kuchařský tým Palomy v Mougins a nyní začíná psát novou kapitolu ve svém příběhu, a to s otevřením Palomy Průhonice, kde bude v pozici šéfkuchaře vařit pokrmy nesoucí rukopis Nicolase Decherchiho.    

  • Paloma
  • Paloma
Paloma

Speciální nabídky

Rezervujte si stůl on-line nebo nás kontaktujte telefonicky na +420 220 188 610
Otevřeno: úterý–sobota 12:00–16:00; 19:00–23:00

PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NOVINEK

Odesláním požadavku uděluji souhlas se shromažďováním, uchováním a jiným zpracováním veškerých osobních údajů obchodní společnosti IMOBA, a.s., Pyšelská 2327/2, 149 00 Praha 4, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů.