Jídlo a emoce v podání Palomy Průhonice

Představujeme vám šéfkuchaře Palomy Průhonice, Alexii Falcone a Marka Lojdu.

Alexia je Francouzka, ale narodila se v Americe, kde měla ve státě New York skoro 11 let svou restauraci. Vařila samozřejmě i ve Francii a také již dříve v Čechách, kde působila jako šéfkuchařka restaurace Circle line, která byla v roce 1997 vyhlášena průvodcem Gurmán nejlepší českou restaurací. Alexia má v Praze spoustu přátel a není tedy pro české hosty žádnou neznámou cizinkou.

Marek Lojda strávil přes dva roky ve francouzské 2* michelinové restauraci Paloma, kde se vypracoval až na pozici sous chefa. Stejnou pozici zastával Marek tři roky i v Palomě české, než byl povýšen na post šéfkuchaře.

Dezerty do restaurace i bistra připravuje francouzský šéfcukrář Florian Felix.

* Rezervace úterý až sobota od 19 do 21:30 hodin.

Paloma

Speciální nabídky a novinky

Rezervujte si stůl on-line nebo nás kontaktujte telefonicky na +420 220 188 610
Otevřeno: úterý–sobota 19:00–21:30

PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NOVINEK

Odesláním požadavku uděluji souhlas se shromažďováním, uchováním a jiným zpracováním veškerých osobních údajů obchodní společnosti IMOBA, a.s., Pyšelská 2327/2, 149 00 Praha 4, v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů.
Restaurace již znovu otevřena na večeře od úterý do soboty!

Bistro otevřeno každý den na snídaně, obědy a večeře do 20 hodin.