Představujeme vám šéfkuchaře Restaurantu Paloma Průhonice. Marek Lojda strávil přes dva roky ve francouzské 2* michelinské restauraci Paloma, kde se vypracoval až na pozici sous chefa. Stejnou pozici zastával Marek tři roky i v Palomě české, než byl povýšen na post šéfkuchaře. Dezerty do restaurace připravuje francouzský šéfcukrář Florian Felix.
Novou posilou Paloma týmu je francouzská kreativní šéfkuchařka Alexia Falcone, která chystá koncept "bistro" obědů pod značkou naší cukrárny a pomáhá vyvíjet nová jídla i pro gastronomickou restauraci.
Vaříme převážně z francouzských a lokálních surovin, obsluhujeme francouzským způsobem a snažíme se dopřát našim hostům výjimečný zážitek. Navštivte nás a posuďte sami, jak se nám to daří.
Kč 990 za osobu, nápoje nejsou zahrnuty v ceně
Kč 1 990 za osobu, nápoje nejsou zahrnuty v ceně
Kč 3 200 za osobu, nápoje nejsou zahrnuty v ceně
Kč 3 900 za osobu, nápoje nejsou zahrnuty v ceně; pro 2 a více osob
Kč 1 990 za osobu, nápoje nejsou zahrnuty v ceně
Kč 3 200 za osobu, nápoje nejsou zahrnuty v ceně
Kč 3 900 za osobu, nápoje nejsou zahrnuty v ceně; pro 2 a více osob
Hotel otevřen
ubytování se snídaní, další stravování prostřednictvím room servisu
Cukrárna otevřena - prodej přes okno
pondělí až neděle 8:00–19:00
Restaurace dočasně uzavřena