Jídlo a emoce v podání Alexandra Martina

Představujeme vám Alexandra Martina, šéfkuchaře Restaurantu Paloma Průhonice. Jeho motto zní: "Jídlo je součástí našich emocí, součástí nás samotných. A to je to, co musíme umět přenést na stůl našich hostů." Jeho vášeň ke kulinářskému umění mohli ochutnat hosté mnoha podniků oceněných michelinskými hvězdami - zejména v restauracích "Atelier de Joël Robuchon" a "Les Ambassadeurs" v "Hotel de Crillon". Od počátku byl zástupcem šéfkuchaře Palomy v Mougins a s otevřením Palomy Průhonice začal psát novou kapitolu ve svém příběhu, kde v pozici šéfkuchaře vaří pokrmy tradiční a moderní francouzské kuchyně.    

Paloma

Speciální nabídky

Rezervujte si stůl on-line nebo nás kontaktujte telefonicky na +420 220 188 610
Otevřeno: úterý–sobota 12:00–13:30; 19:00–21:30

PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NOVINEK

Odesláním požadavku uděluji souhlas se shromažďováním, uchováním a jiným zpracováním veškerých osobních údajů obchodní společnosti IMOBA, a.s., Pyšelská 2327/2, 149 00 Praha 4, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů.