Jídlo a emoce v podání Palomy Průhonice

Představujeme vám šéfkuchaře Palomy Průhonice, Alexii Falcone a Marka Lojdu.

Alexia je Francouzka, ale narodila se v Americe, kde měla ve státě New York skoro 11 let svou restauraci. Vařila samozřejmě i ve Francii a také již dříve v Čechách, kde působila například jako šéfkuchařka restaurace Circle line, která byla v roce 1997 vyhlášena průvodcem Gurmán (předchůdce Maurerova výběru Grand Restaurant) nejlepší českou restaurací. Alexia má v Praze spoustu přátel a není tedy pro české hosty žádnou neznámou cizinkou.

Marek Lojda strávil přes dva roky ve francouzské 2* michelinové restauraci Paloma, kde se vypracoval až na pozici sous chefa. Stejnou pozici zastával Marek tři roky i v Palomě české, než byl  povýšen na post šéfkuchaře. Předtím musel komunikovat hlavně francouzsky a anglicky, a tak je nyní rád, že může s Alexií mluvit i trochu česky. 

Dezerty do restaurace i bistra připravuje francouzský šéfcukrář Florian Felix.

Paloma
Rezervujte si stůl on-line nebo nás kontaktujte telefonicky na +420 220 188 610
Otevřeno: úterý–sobota 18:00–24:00

PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NOVINEK

Odesláním požadavku uděluji souhlas se shromažďováním, uchováním a jiným zpracováním veškerých osobních údajů obchodní společnosti IMOBA, a.s., Pyšelská 2327/2, 149 00 Praha 4, v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů.
Restauraci otevíráme opět v září, Bistro otevřeno již nyní

Vážení hosté,

vzhledem k dosud nepravidelným závozům prémiových surovin ze zahraničí, i kvůli neustále se měnícím podmínkám v cestovním ruchu, jsme se rozhodli otevřít gastronomickou restauraci až v září.
Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za pochopení. Budeme se těšit na vaši návštěvu po prázdninách!

P.S. Rádi vás ale přivítáme v našem nově otevřeném BISTRU, jehož provoz jsme v červnu, červenci a srpnu prodloužili do 22 hodin.