Moderní francouzská restaurace v luxusním prostředí, ale s uvolněnou atmosférou. Vysoká kvalita a čerstvost lokálních a importovaných francouzských surovin, prvotřídní a pečlivá obsluha, skvělý gastronomický zážitek.
Francouzská šéfkuchařka Alexia Falcone se narodila v Americe, kde měla ve státě New York skoro 14 let svou vlastní restauraci. Poté se přestěhovala zpět do Paříže, kde získala pro restauraci Pomze ocenění BIB gourmand i Gault Millau. Působila i jako šéfkuchařka restaurace Circle line, která byla v roce 1997 vyhlášena průvodcem Gurmán nejlepší českou restaurací. Alexia má v Praze spoustu přátel a není tedy pro české hosty žádnou neznámou cizinkou.
Hostům restaurace je k dispozici 48 míst uvnitř a dalších 12 míst na zahrádce. Otevřeno každý den od 11 do 23 hodin.
Náš gril s aktivním uhlím Binchotan pro vás rozpalujeme každý víkend. Ochutnejte maso, ryby a další speciality, vychutnejte a poznejte ...
REZERVOVAT STŮLJiž druhá řízená degustace vín z našeho portfolia. Tentokrát na téma RIESLING. Nutná rezervace a platba předem, viz podrobnosti...
VÍCE INFORMACÍMáte rádi chřest? Sezóna chřestu u nás díky francouzskému chřestu běží již od konce dubna, přijďte ochutnat, těšíme se na vás...
REZERVOVAT STŮLŘízená degustace francouzských vín z našeho portfolia. Již poslední 2 volná místa! Nutná rezervace a platba předem, viz podrobnosti...
VÍCE INFORMACÍVíkendovou nabídku našeho brunche prodlužujeme od pátku až do Velikonočního pondělí, brzy už otevřeme i naši terasu. Těšíme se na vás :)
REZERVOVAT STŮLPřijďte k nám se svojí drahou polovičkou oslavit svátek sv. Valentýna. Připravili jsme pro vás speciální menu, šampaňské a další překvapení.
VÍCE INFORMACÍSpeciální romantický balíček za 11.990,- Kč zahrnující ubytování, večeři pro 2 osoby, dopravu do hotelu a zpět, a další...
VÍCE INFORMACÍV nabídce i s vinným doprovodem nebo ve výhodném balíčku s ubytováním, přijďte k nám oslavit konec roku!
VÍCE INFORMACÍV sobotu 24. otevřeno od 8 do 15:00. V neděli a v pondělí 25. a 26. zavřeno. V neděli 1.1. otevřeno od 11:00 hodin. Ostatní dny beze změn...
VÍCE INFORMACÍNa Vánoce jsme si pro vás připravili různé úpravy šneků, pečeného francouzského krocana, srnčí filet s omáčkou grand veneur, humra a další..
VÍCE INFORMACÍUdělejte si rezervaci předem a neřešte parkování. Přistavte své auto před hlavní vchod do hotelu, o zbytek se postaráme...
REZERVOVAT STŮLNa sv. Martina nejlepší je husina; pohleď na hruď i na kosti, poznáš, jaká zima se přihostí. U nás od pátku 11. listopadu i s prvním vínem..
VÍCE INFORMACÍO víkendu nabízíme vždy speciality navíc - oblíbené jsou mořské plody (1/2 humra, 3 krevety a 3 ústřice), masa z japonského grilu, čerstvé..
REZERVOVAT STŮL