Jídlo a emoce v podání Palomy Průhonice

Představujeme vám šéfkuchaře Restaurantu Paloma Průhonice. Marek Lojda strávil přes dva roky ve francouzské 2* michelinské restauraci Paloma, kde se vypracoval až na pozici sous chefa. Stejnou pozici zastával Marek tři roky i v Palomě české, než byl  povýšen na post šéfkuchaře. Dezerty do restaurace připravuje francouzský šéfcukrář Florian Felix.

Novou posilou Paloma týmu je francouzská kreativní šéfkuchařka Alexia Falcone, která chystá koncept "bistro" obědů pod značkou naší cukrárny a pomáhá vyvíjet nová jídla i pro gastronomickou restauraci.

Paloma

Speciální nabídky a novinky

Rezervujte si stůl on-line nebo nás kontaktujte telefonicky na +420 220 188 610
Otevřeno: úterý–sobota 12:00–13:30; 19:00–21:30; neděle 12:00 - 13:30

PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NOVINEK

Odesláním požadavku uděluji souhlas se shromažďováním, uchováním a jiným zpracováním veškerých osobních údajů obchodní společnosti IMOBA, a.s., Pyšelská 2327/2, 149 00 Praha 4, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů.