Naši pekaři pro Vás denně od časných ranních hodin připravují a pečou tradičním způsobem chutné a voňavé pečivo s využitím moderních technologií. Těsta připravujeme z různých druhů vybrané francouzské mouky, používáme francouzské máslo a další kvalitní suroviny. Věříme, že si v naší nabídce najdete svůj oblíbený pekařský výrobek.
Při výrobě našich dortů vždy dbáme na pečlivý výběr jednotlivých surovin a hledáme tu nejlepší možnou a maximálně vybalancovanou cestu, jak pro Vás připravit opravdový chuťový zážitek. K dortům je nutné vybrat také jejich balení. Nabízíme standardní i prémiové boxy/krabičky.
Doba objednávky je minimálně 2 dny předem, v kratším časovém horizontu dle vzájemné domluvy. Rádi pro Vás připravíme nepotahované čokoládové, ovocné či speciální dorty. Preferujeme osobní setkání v naší cukrárně, kde Vám na iPadu ukážeme fotky některých již vyrobených dortů a projdeme s Vámi celou objednávku – zajímá nás tvar a velikost dortu (kulatý, hranatý, pro kolik osob...), příchuť (ovocný, čokoládový, lehký, dle dortu z vitríny...), barva a dekorace (zlato, stříbro, jedlé květy, ovoce, makronky...), speciální označení (čokoládová cedulka se jménem, číslice s věkem...) a ingredience. Rovněž můžete přinést vlastní fotku dortu, který byste si přáli připravit. Máme pro Vás i nabídku několika standardizovaných dortů níže.
Tak jako u našich dortů dbáme na vyváženou chuť a vláčnou konzistenci, aby se Vám naše makronky rozplývaly na jazyku. Makronky běžně balíme do celofánu, na 12 ks Vám můžeme nabídnout dárkovou kazetu.
Pro naše čokoládové bonbóny používáme čokoládu z rodinné čokoládovny Michel Cluizel z Normandie, která byla založena roku 1948. Konkrétní čokoládu naleznete u každého bonbónu. Od roku 1997 Michel Cluizel systematicky vyhledává nevšední plantáže v zemích vyhlášených produkcí kvalitního kakaa. Navazuje s nimi dlouhodobé vztahy a platí jim férové nadstandardní ceny. Díky tomu získává dohled nad prvotřídní kvalitou čokoládových bobů. Při výběru surovin si dává Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si patentoval ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá jen čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného, přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu, nepoužívá sójový lecitin a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Čokoládové bonbóny běžně balíme do celofánu, na 12 ks nabízíme dárkovou kazetu.
Všechny sladkosti vyrábíme ručně, jako ostatně všechny naše výrobky, a tak jejich doprovodnou výrobu musíme pečlivě naplánovat a zařadit mezi naše každodenní činnosti běžné cukrařiny a pekárny.
Pro naše tabulkové čokolády rovněž používáme čokoládu Michel Cluizel, konkrétně COUVERTURE VANUARI DARK 63%, v jejíž chuti naleznete medovou sladkost, červené bobule a pepřové tóny.